Když už jsem u těch novinek, ráda bych vás přivítala na novém webu tureckeserialy.4fan.cz který jsem založila jako takový navazující projekt k webu CanYamanSeries.4fan.cz který je zaměřený na seriály Erkenci Kus, Bay Yanlis a Dolunay s Canem Yamanem. Jelikož jsem si turecké seriály opravdu oblíbila a to i s jinými herci, chtěla jsem stránky, kam bych mohla psát o čemkoliv, co právě sleduji nebo co se vysílá u nás nebo na Slovensku.

Pro začátek jsem na web přidala pár věcí jako seznam tureckých seriálů vysílaných v Česku a na Slovensku kde najdete, jaké všechny seriály se do našich končin dostaly, dále odkazy na on-line sledování (pro fanoušky z Česka především tedy odkazy na archiv Prima Love) a v neposlední řadě odkazy na mnou vytvořené FanPages na FB a IG.

Vytvořila jsem i několik podstránek pro info k seriálům, ale na doplnění informací budu ještě pracovat v dalších dnech, když budu mít čas a chuť. Aktuálně najdete aspoň v novinkové sekci, jaké dva seriály nás čekají na Prima Love a TV Doma.